summer

Verkar som att bloggen har fått hamna på hold ett tag men det är nog mest för att jag har haft precis ingenting att skriva om, att ta bilder och fylla bloggen med har inte heller det verkat tilltalande då jag har haft noll inspiration what so ever. Synd och skam är det när det faktiskt verkade som att bloggen började fungera.

Nu sitter jag i alla fall några mil från finska gränsen i en sommarstuga, närmre bestämt i Strömsund några mil från Råneå. Jag ska tillbaka "hem" till Luleå om några timmar då vi på söndag ska på en dagsbåttur i skärgården. Vanligtvis bor jag ju utanför Göteborg men just nu så är jag hos kära farmor och farfar. Mycket trevligt måste jag ändå säga att det är... Finns i princip ingenting att göra men man får väl göra det bästa av situationen trots att man håller på att bli uppäten av mygg. Brukar klara av dem bättre men i år har jag tydligen gått och blivit mesig. well... här finns det som sagt inte överdrivet mycket att göra, jag läser och lyssnar på musik samt slåss om datorer och teve med mina syskon.. Om 7 dagar är jag i alla fall hemma och då blir det fartfyllt i två veckor innan jag drar på konfirmationsläger och skrämmer skiten ur konfaledarna.

Min sommar i år ser inte ut riktigt så som jag hade hoppats på. Det var egentligen meningen att jag skulle få chansen att utöva modellyrket på riktigt och åka utomland och jobba, det verkade i våras som att jag lätt kunde förvänta mig att få tillbringa 5 veckor i Japan men det blev det inget av och sedan verkade det som att Elite Model Management Paris var mycket intresserade av att ha mig där ett tag men det blev inget med det heller så jag antar att det är förståeligt att jag är besviken över att vara i norrbotten, dessutom medans mina kära vänner har kul hemma utan mig.

ord är dock bara ord och nu har jag inget mer att säga, over and out.

RSS 2.0