LIFEANDEVERYTHING

































Jag är fortfarande den klumpiga, extremt tafatta och bortgjorda lilla emotjejen med ljust trassligt tovigt hår som bor i sin randiga tröja och en gång svarta jeans med iPoden med sig och på överallt. trodde jag i alla fall..


Marilyn N.Y.


img. Mando Diao min kamera bästa timmarna i mitt liv.
 Casting för modellagenturen Marilyn N.Y. på fredag. pepp? inte överdrivet, ett enda enormt stort stressmoment att aldrig vara tillräckligt smal. Spenderade nästan 1 timme på sjukhuset idag. Inte överdrivet avslappnande det heller. Fan, jag låter som en bortskämd fjortis. Inte meningen, inte alls.

Name - Sick


sjuk
mina fingrar ser tjocka ut men jag hoppas att det bara beror på att jag har dem böjda, inåt. typ.

Beethoven



I've got Beethoven in my livingroom and a pair of Beyond Retro Lee Jeans in my closet.

Urban Models

Urban Models Milano på Fredag, pepp!

fuck

Ingenting funkar. Ingenting funkar som det ska. Inte ens bloggen. Jävla helvete. Nu har jag oficiellt gett upp. Att allt kan förändras från fucking bra till helt jävla hopplöst på två jävla sekunder. Jag orkar inte ens försöka längre. Ingenting fungerar. Och jag överdriver inte. Inte ett enda jävla dugg. Det är verkligen ingenting som fungerar som jag vill att det ska. Och kan någon vara snäll och berätta för mig varför jag ens försöker, varför jag ens försöker försöka? Fan. Det är inte kul längre. Jag kommer bli en av de där som slutar skolan för att allt suger, inga fucking jävla kompisar och inte ens lärarna ser en. Allt har bara gått käpprätt åt helvete. fan... och nu är bloggen helt messed up också. Den är så jävla rörig och jag kan inte skriva någonting som har något som helst djup. Det är bara tomma ord från en tom själ.


nobody's happy since nothing's happenin'

img src tfs
Det händer ingenting, kanske är upp till mig att se till att det faktiskt händer någonting.

J'adore Paris


                                                                                                                                                                  img src. unknown 
                                                                                                           jonathan johansson är kärlek, speciellt live i Lisebergshallen

Tänk om jag skulle få åka till Paris. Det skulle vara underbart. Det skulle vara det bästa jag varit med om och den här sommaren hade i så fall slagit alla andra somrar med hästlängder.

Detta var förresten mitt 123 inlägg, är jag ensam om att finna det humoristiskt?

RSS 2.0