SMOKERSOUTISDETHEHOSPITALDOORS



अस्पताल के दरवाजे के बाहर धूम्रपान करने वालों के - संपादकa




YOUCANTHELPMENOW










you won't catch me, you can't.

HUGS&KISSES



Vi kommer aldrig kunna ha allt. Men den dag vi inser att vi faktiskt hade något, den dagen kommer vara en sorgens dag. För hur gärna vi än vill, så kommer vi aldrig få tillbaka det vi har förlorat. Ingen kommer vara intresserad av att ge tillbaka det vi har kasserat. Ingen.

Även om bloggen inte är i full gång och uppdateras varannan halvtimma så är det ändå alltid bekvämt att kunna gå tillbaka. Se vad som har hänt, hur man har utvecklats och vem man är på väg att bli. Och då även om man kanske inte alltid blir eller är den som man har önskat så är man fortfarande, föhoppningsvis, sig själv och i många fall räcker det mer än väl. Men inte alltid.

Så hårt som jag känner att jag behöver arbeta nu för att nå mina mål, jag har aldrig ens behövt tänka på att lägga ned så mycket energi på något förut. Allt behöver my undivided attention. Skolan, jobbet, vänner, och det börjar bli jobbigt. Det börjar betyda mer och mer att prioritera, och då prioritera rätt framför allt. Och även om man alltid försöker så gott man kan så blir det ändå alltid fel någonstans. Verkar inte spela någon roll vad man gör, det kommer ändå fortfarande alltid vara för lite, tyvärr. Känslan av att vara otillräcklig är dessutom fruktansvärd. Samtidigt som man vill göra andra stolta, för det känns faktiskt bra att göra folk glada, så måste man själv inse sina begränsningar och se vad det är man själv vill. Och då måste man göra andra besvikna. Eller, måste och måste, ingen måste något men det går inte att ha för många bollar i luften samtidigt. Då går man under. I alla fall jag. Och det har jag gjort också. Är inne på andra gången på detta fortfarande relativt nya år.

I veckan bestämde jag mig därför att det var dags för förändring. På många olika sätt. Jag har börjat göra upp en lista på mina mål och innan sommaren ska jag ha förbättrat mig inom alla områden och ha nått i alla fall ett  major betydande mål. Det känns som en lagom början. hugs&kisses

dagens låt : Smokers Outside The Hospital Doors - Editors

 


RSS 2.0