MIKEY

bara för att hon är bäst i världen. all kärlek till dig.

PEACE&LOVE'10



sånt där gör mig så jävla glad. hoppas bara att det ska funka också. är så gott som säker på att jag kommer vara där i sommar. ska bara fixa biljetter också. fan vad underbart. haha. efter att ha kommit på allt som borde göras och sedan allt det som jag vill göra och sedan allt det som jag kanske ska göra, så har jag insett att jag inte har något sommarlov kvar. helt synd. menmen.

dagen igår. underbart är allt jag kan säga. satt utanför idrottshallen i nästan en timme med min underbara cola light, vänner och solen rätt i ansiktet! var vårigt varmt och allmänt underbart. idag skulle ju enligt väderfolket ha blivit likadan men ack nej, istället fick vi regn och smårusk. usch. fint väder nästa vecka med tack!

det blir te å träffa en NY agentur nästa vecka, första castingen för året. eftersom jag vet precis vad som kommer säga så känns det halvkul men det måste ju ändå göras. förhoppningsvis så kanske jag kan få höra lite småbra saker så att jag kan lyckas med viktnedgången. om inte annat så får jag träna på min engelska! alltid något.

pappa nu i helgen, ska försöka få lite skola gjort och unna mig själv lite välförtjänt sömn. kanske dags att börja redan nu? over and out.

ONCEAFAILUREALWAYSARETARD







Hemstudiedag idag. löjligt. vi går i skolan jämt och sen när lärarna inte orkar vara där en dag så skickar de hem oss med HÖGAR av arbete? orättvisan i världen är inte att leka med kan jag lova. mina högar av arbete innebär timmar av arbete för ett arbete om Anne Frank. och en jäkla massa NO. lite spanska. som jag såklart glömde i skolan. mi maestra se enoja. hoppsan. ett häfte med engelskagrejer har jag också. och det där är inte ens allt. tror helt ärligt inte att jag aldrig någonsin har gjort så här mycket en vanlig skoldag. menmen, jag får ju något gjort i alla fall.

helgen blev chill i alla fall. marstrand i lördags. lika trevligt som vanligt. typ. det enda som var mindre bra var ju svenska folket under kvällens 'festligheter' på svt1. melodifestivalen blev precis som vanligt en flopp. trodde ändå aldrig att salem skulle bli tvåa. but he did. and we like. alot.

OMGOMGOMGOMGOMG! maj. we like even more. johnossi live. we LOVE. 'once a failure always a retard'. så jävla klockrent. summerbreeze. santa monica bay. execution song. man MUST dance. what's the point. kan inte bli fel.
och förutom det har jag verkligen inget att säga.
xx

VISSTHEJARVIPÅSALEMIMORGON!?


pic - flickr.com

Salem Al Fakir – Keep On Walking

ARMUPIFYOUGIVEAFUCK


är oförmågan att se sitt nattduksbord ett tecken på att man borde rensa upp lite?


-95
-67
- VEM FAN BRYR SIG?
5 rökfria dagar
alkohol = BIG nono
skolan är top priority
förutom träningen. jag är på väg. men jag har jävligt långt kvar att gå.

hur många krav kan man ha egentligen? på sig själv och på andra? jag är ledsen men jag börjar nå den gräns när det börjar ta emot på riktigt att gå upp på morgonen. och ändå är det bättre. mycket bättre. men hur friskt är det att gå och lägga sig halv nio på kvällarna? och fortfarande vara så sjukligt trött som jag är? kanske har blivit lite väl mycket på en gång ändå. vet inte vad av allt det är som jag ska bortprioritera dock. finns inget att välja bort. finns inga val. synd som fan är det bara att tiden aldrig fan verkar räcka till. det är alltid för få timmar på ett dygn. det är sällan, för sällan, som i alla fall jag aldrig hinner med det som SKA göras. aja, antar att det betyder att jag får bli bättre på att prioritera helt enkelt. finns väl egentligen ingenting annat som hjälper.

förra helgen var chill som fan må jag säga. gick en underbar långpromenad på marstrand med pappa+1 i lördags. var där i flera timmar och trots minusgrader så satte vi oss på klipporna och tog det lugnt ett tag. det var ändå en av de finaste dagarna i år. och jag säger då det, screw tantbroddar! converse är de allra bästa skorna när det gäller halka kan jag lova! söndagen blev lite lugnare. inte lika mycket promenerande men en lite snabbrunda på stan och allmänt trevligt tidsfördriv med en underbar tidning och solen rätt i ögonen. sedan blev det lite alingsås och ah, hem och städa efter det. eller ja.. om vi nu kan kalla röjabortallamiljonerkläderfrånsängenochiställetläggadomienfinhögpågolvet för städning.
veckan fortsatte väl i samma anda.. för mycket att göra med för lite tid. hemma onsdag och stod i cafeet torsdag. fredag är det ju idag och idag så var väl det enda trevliga egentligen de härliga minuterna på trappan med solen i ansiktet och gott sällskap. aldrigaldrigaldrig fel med det. älska våren.

imorgon
sova tills jag vaknar, UTVILAD
äta en god frukost
ta en underbar långpromenad i vårvädret
vara världens bästa storasyster
sova.

XX

ICE









Du kan aldrig ångra något som du inte gjort i livet. Du lär dig av dina misstag och den dag du inser att du önskat göra något, det är den dag du finner modet att testa dina gränser. och alla dessa patetiska försök till djupa ord med djupare tankar vet jag går åt fanders. Men ändå så är det på ett sätt skönt att få dem svart på vitt. Även om jag vet att ingen kommer läsa mina ord så finns det ändå en viss övertygelse om att det finns någon som håller med mig och förstår mig. Så är det.

Men ja, bilderna talar väl för sig självt. Fest i Fredags, och som sagt, kan aldrig ångra något man inte gjort och om jag säger så här; det finns just nu mycket jag ångrar. Jag kan också erkänna att det kommer dröja länge innan jag känner mig frestad att festa på samma sätt igen. Although ingenting dumt hände så blev det för mycket. Sällskapet var ändå otroligt bra och jag blev glad över att se tokarna när jag vaknade på morgonen dagen efter.

All denna jäkla snö förresten? Vad är den bra för? Allt den bidragit med den senaste tiden är ju ett för tillfället trasigt tak och sena tåg. UschUsch. We don't like. Hejdå snö och hej sommar tack, nu, genast, BUMS.

RSS 2.0