ARMUPIFYOUGIVEAFUCK


är oförmågan att se sitt nattduksbord ett tecken på att man borde rensa upp lite?


-95
-67
- VEM FAN BRYR SIG?
5 rökfria dagar
alkohol = BIG nono
skolan är top priority
förutom träningen. jag är på väg. men jag har jävligt långt kvar att gå.

hur många krav kan man ha egentligen? på sig själv och på andra? jag är ledsen men jag börjar nå den gräns när det börjar ta emot på riktigt att gå upp på morgonen. och ändå är det bättre. mycket bättre. men hur friskt är det att gå och lägga sig halv nio på kvällarna? och fortfarande vara så sjukligt trött som jag är? kanske har blivit lite väl mycket på en gång ändå. vet inte vad av allt det är som jag ska bortprioritera dock. finns inget att välja bort. finns inga val. synd som fan är det bara att tiden aldrig fan verkar räcka till. det är alltid för få timmar på ett dygn. det är sällan, för sällan, som i alla fall jag aldrig hinner med det som SKA göras. aja, antar att det betyder att jag får bli bättre på att prioritera helt enkelt. finns väl egentligen ingenting annat som hjälper.

förra helgen var chill som fan må jag säga. gick en underbar långpromenad på marstrand med pappa+1 i lördags. var där i flera timmar och trots minusgrader så satte vi oss på klipporna och tog det lugnt ett tag. det var ändå en av de finaste dagarna i år. och jag säger då det, screw tantbroddar! converse är de allra bästa skorna när det gäller halka kan jag lova! söndagen blev lite lugnare. inte lika mycket promenerande men en lite snabbrunda på stan och allmänt trevligt tidsfördriv med en underbar tidning och solen rätt i ögonen. sedan blev det lite alingsås och ah, hem och städa efter det. eller ja.. om vi nu kan kalla röjabortallamiljonerkläderfrånsängenochiställetläggadomienfinhögpågolvet för städning.
veckan fortsatte väl i samma anda.. för mycket att göra med för lite tid. hemma onsdag och stod i cafeet torsdag. fredag är det ju idag och idag så var väl det enda trevliga egentligen de härliga minuterna på trappan med solen i ansiktet och gott sällskap. aldrigaldrigaldrig fel med det. älska våren.

imorgon
sova tills jag vaknar, UTVILAD
äta en god frukost
ta en underbar långpromenad i vårvädret
vara världens bästa storasyster
sova.

XX

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0